top of page

EXCLUSIEVE (ZAKELIJKE) EVENTS OP IBIZA

Als event specialist creëer ik ervaringen die zowel emotioneel als visueel adembenemend zijn. Ik ben trots op het creëren van spectaculaire evenementen en producties die uitblinken door creativiteit en aandacht voor detail. Mijn proces begint met luisteren naar uw visie en een nauwe samenwerking om deze vervolgens realiteit te maken. Samen zullen we elk aspect van het event visualiseren, van de algehele reis tot de meest precieze details, om te zorgen dat het echt bijzonder en onvergetelijk is.

 

Met mij aan uw zijde kunt u zich ontspannen en volop genieten van uw evenement, wetend dat het ontwerp, de planning en de coördinatie deskundig worden verzorgd. Mijn expertise ligt vooral op het magische eiland Ibiza, waar ik gevestigd ben. Maar, ik heb ook een uitgebreid internationaal netwerk waarmee ik evenementen over de hele wereld kan organiseren.

MIJN AANPAK

AIs ervaren event planner  begrijp ik dat elk evenement uniek en persoonlijk is. Daarom begint mijn proces altijd met jouw ideeën en wensen. Ik werk nauw samen met je om je visie te begrijpen en gebruik mijn expertise om richtlijnen, suggesties en advies te geven over de beste mogelijkheden die aansluiten bij je wensen, budget en stijl.

Van complete coördinatie tot het orkestreren van elk detail, zal ik alles regelen, inclusief catering, muziek en entertainment, accommodatie, locatie, decoratie, bloemen, verlichtingsplannen, fotografie en meer. Als inwoner van Ibiza heb ik een uitgebreid netwerk van lokale partners waar ik op kan rekenen om de perfecte leveranciers te vinden die aansluiten bij je wensen en budget.

Op de dag van je evenement zal ik mijn eigen professionele team leiden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat je kunt ontspannen en genieten van een stressvrije ervaring. Met mijn aandacht voor detail, creativiteit en vermogen om een vlekkeloos evenement te plannen en uit te voeren, kun je gerust zijn dat je evenement in goede handen is.

DJI_0335_edited_edited_edited.jpg

DESTINATION IBIZA

Ibiza is een betoverende plek, met haar prachtige stranden, weelderige bergen en levendige energie. Het is niet verwonderlijk dat het bekend staat als "heaven on earth". De natuuren de ontspannen sfeer van het eiland brengen energie die creativiteit bevordert, en het lichaam, geest en ziel te verjongen.

Als eventplanner specialiseer ik me in het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen op het eiland, of het nu gaat om bijeenkomsten in de bergen, boottochten of fijne diners aan zee. Ik ben ervan overtuigd dat het eiland zoveel meer te bieden heeft dan alleen een feesten, het is een waar paradijs voor iedereen!

Ibiza ligt niet ver van huis, maar het voelt als een wereld verder, als je er de weg weet. Ik heb jaren besteed aan het verkennen van het eiland en heb een portfolio samengesteld van lokale partners die mij kunnen helpen het perfecte evenement voor u te creëren.

Natuurlijk zijn mijn diensten niet beperkt tot Ibiza. Ik ben blij om overal ter wereld evenementen te organiseren. Als u meer wilt weten over mijn werk, neem dan een kijkje in mijn portfolio om een selectie te zien van mijn vorige evenementen.

adventurous-elopement-cliff-portugal_009.jpg

WEDDINGS

Laten we jouw droom werkelijkheid maken en jouw destination wedding organiseren! Vier jouw liefde op een betoverende plek, met de mensen die je het meest lief hebt.
 

Ik zal je verbinden met de mooiste plaatsen om jouw bestemming bruiloft uniek te maken.

1537530943.jpg

CORPORATE

Een tevreden en loyaal team zal je bedrijf in stand houden en laten excelleren.

 

Laat hen je dankbaarheid zien. Beloon en vier hen door vergaderingen, presentaties of trainingen op een andere locatie te houden.

 

Retraites zijn leuk en bevorderen de creativiteit.

Try-Outdoor-Team-Building-Activities-in-the-Wild_edited.jpg

PRIVATe

Wanneer ´the sky´ niet ´the limit´is; zal ik altijd verder gaan dan de standaard. Vertel me je meest wilde ideeën en laten we ze realiteit maken! Niets zal mij verrassen en ik hou ervan om alles uit te voeren behalve het 'gewone'.

Ik zal je evenement zo bijzonder en uniek maken als de gelegenheid zal zijn.

HET BUDGET

Als professional onderscheid ik mij met name in het vinden van de perfecte balans tussen het overtreffen van verwachtingen en managen van het budget voor zakelijke events en bruiloften. Ik pas elk evenement aan op de unieke behoeften en voorkeuren van mijn klanten, door de beste opties te vinden binnen mijn lokale netwerk van leveranciers, terwijl ik strak het budget in gedachten houd.

 

Mijn diensten zijn niet voordelig, maar mijn vaardigheden en deskundigheid in het creëren van buitengewone, onvergetelijke evenementen zijn de investering zeker waard. Als je op zoek bent naar een budgetbewuste evenementenplanner die al je verwachtingen kan overtreffen, zoek dan niet verder dan mij!

LATEN WE DIT SAMEN DOEN!

Laten we jouw visie werkelijkheid maken en samen een onvergetelijke ervaring creëren. Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op op om een op maat gemaakte aanbieding te doen, afgestemd op jouw wensen. Laten we verwachtingen overtreffen en let´s make it happen!

Kim Tournier  +34 670 721 490

Bedankt om mij te contacteren!
Ik neem binnen 24 uur contact met je op
bottom of page